Visites Guiades al Complex Hidroeléctric de Tavascan

Introducció a la generació de energia Hidroeléctrica, conceptes basics. Projecció del Audiovisual Tavascan Territori Aigua i energia, on és fa una aproximació desde el punt de vista turístic al terrirori on esta ubicat el Complex Hidroeléctric , la importancia del aigua en totes les seves formes i usos i finalment una aproximació als diferents elements que conforment les infraestructures d´aquesta impresionant obra d´ingenieria.

Visites Centres Escolars

Horaris:


Visita concertada previament

 

Durada :
1 hora i 30 minuts

 

Condicions :
Preu de la visita 4 €
Els tutors i professors no paguen.
L'entrada a la Caverna de Tavascan es realitza en grups de fins un màxim de 15 persones.


Altres consideracions :
Els grups que s'esperen per a entrar tenen les opcions de visitar la piscifactoria,realitzar els tallers proposats  o bé fer l'itinerari medieval del poble.
Els centres escolars que vulguin compaginar la visita amb alguna activitat esportiva (senderisme, rafting, cursets d'esquí etc.) poden sol·licitar informació complementaria i pressupostos al Centre d'Interpretació.

Els Taller de Conciència Energética

 

El taller de Conciència Energética es una complement a la visita del Complex hidroeléctric de Tavascan en el qual a través de diferents activitats es reflexiona en primer lloc, en la qüestió de l'esgotament de la recursos naturals i el seu impacte ambiental i social.

En segon lloc fer front al problema de l'esgotament dels recursos fòssils i la crisi energètica actual per tractant de trobar alternatives reals que puguin promoure un canvi en el nostre model de desenvolupament.

La seqüenciació del taller s'organitza al voltant de les següents activitats,

Propostes per a la reflexió:

•        Els recursos s'esgoten.

•        Menys és millor

•        Petjada ecològica